POLINYÀ 2-4 VILANOVA

Nova victòria d’aquest equip que està agafant embranzida, partit emocionant fins l’últim minut. Comença amb 3 arribades al lateral de l’àrea de Manu desbordant el defensa i amb falta posterior, una d’elles penal, sense ser senyalades per l’àrbitre, estàvem resolent bé els atacs però amb mancança d’una última passada eficient per arribar a porteria contrària, l’equip contrari estava ofegat pel bloc de l’equip en defens en totes les línies del camp, el seu jugador referència i puntal de l’equip en la mitja punta, havia de rebre les pilotes al mig del camp i no a prop de l’àrea, fer que anul·lava les arribades còmodes per part del Polinyà. En el minut 15, Batlle faria el primer gol d’una rematada de córner, el Vilanova seguia fent un bon treball col·lectiu, i ens van anul·lar un gol per suposat fora de joc, ja a les acaballes de la primera part, batlle de córner novament enviaria una pilota al travesser.

La segona part comença de la pitjor manera possible, ens van capgirar el marcador en 5 minuts, amb un primer gol d’un fora de joc claríssim no assenyalat per l’àrbitre, i  una rematada de córner, a posteriori el partit es va tornar boig amb anades i vingudes, i amb una ocasió més del Polinyà, on Cesc aturaria una pilota creuada. Després d’aquests 10 minuts, Batlle novament amb una centrada d’Isma posaria el 2-2 i tornaria la moral a un Vilanova desquiciat per l’àrbitre i el resultat advers. Ens reorganitzaríem al camp novament buscant ocasions de perill sense sort. Al minut 80 el Polinyà, novament de córner, es va poder avançar al marcador, però per sort nostre, la pilota sortiria desviada. Ja en el 88, vam montar un contraatac perfecte amb pilota llarga de Cesc, i una paret entre Isma i Txiqui, deixaria al primer d’aquests sol davant el porter endinsant la pilota dins la xarxa, i dos minuts després, Guillem amb una gran cavalcada des del mig del camp, faria un xut des de més enllà de fora l’àrea fent un autèntic golàs, i així, matar el partit amb un 2-4 més que treballat i merescut.

Aquest equip, tot i el dur inici, porta 3 victòries de les últimes 4 jornades, començant a remuntar posicions, i posar aquest club allà on es mereix, intentarem seguir amb aquesta dinàmica amb treball i millora, i amb un plus de moral que a principi no el teníem.