LES FRANQUESES 3-0 VILANOVA

Gran partit del Amateur, ens enfrontàvem als primers, líders de taula de classificació, i totalment comprensible després de veure el potencial d’aquest equip a dins del terreny de joc.

Un partit que comença amb una actitud defensiva molt ordenada i intensa que evitava a Les Franqueses ha arribar amb facilitat a la nostre àrea, van tenir moltes dificultats d’originar perill, el desplegament físic i tàctic que vam originar des del minut 1 va ser increïble, i només trobaven perill després de grans combinacions al mig del camp amb arribades a bandes. La única ocasió de perill que van tenir va ser en fora de joc on Cesc treu una molt bona mà que surt desviada al pal. Nosaltres en atac, al recuperar pilota teníem poques idees, però aquestes eren clares i concises, és així, que a l’últim sospir de la primera part amb una combinació de tres tocs, Batlle colpejaria la pilota al costat del pal amb gran estirada del porter, i del rebuig, Batlle mateix faria una xilena on el porter treu una gran mà per l’esquadra que desvia la pilota al travesser.

Ens vam anar amb un bon regust de boca  ala mitja part, fent una gran primera meitat. Ja a la segona, l’equip va perdre una mica de intensitat per la gran demanda d’exigència física, tot i així, seguíem sense posar les coses fàcils, i Les Franqueses van arribar dues ocasions de molt clares sense posar la pilota dins la xarxa, i en el minut 70, l’àrbitre assenyalaria un penal més que discutible i inimaginable, que avançaria a l’equip local, enfonsant a un gran treball d’un Vilanova que retornava a la mala sort de les primeres jornades de lliga, amb el 1-0, disposaríem d’un xut des de fora l’àrea que podia posar perill, però va sortir mossegat. Ja tirats endavant, Les Franqueses faria dos contraatacs que matarien el partit amb un 3-0 final.

Gran partit del Vilanova que s’aniria amb bones sensacions del camp del líder però amb mal regust de boca.