Imprimir
Categoría: Primer equip
Visto: 2001

VILANOVA 2-1 PARETS

Partit d’un mèrit immesurable pel Vilanova, en un tram difícil de temporada, on ens em enfrontat contra 3 equips de la part alta de la classificació, i que la situació per sota cada cop és més emocionant i estreta, i el fet de perdre pot portar-te a les posicions de descens. El Vilanova va guanyar als tercers classificats, un equip el qual no tenim res a envejar, però la seva regularitat el fa lluitar per posicions d’ascens.

Va ser un partit que pels ulls de l’espectador, va resultar travat i poder no gaire vistós, però pels que pertanyen a la plantilla, molt treballat i de gran satisfacció.

Va començar amb un Vilanova ben plantat evitant ocasions del Parets, només eren capaços de generar perill amb individualitats de l’extrem esquerre, i un Parets amb un jugador al mig del camp molt contundent que evitava qualsevol tipus de transició ofensiva. Els primers en tenir una ocasió de gol, vam ser nosaltres amb un xut creuat de Manu que aniria al costat del pal. El Parets va provar sort de lluny, i va enviar una pilota al travesser de córner directe. Al minut 30 amb una passada dins l’àrea i posterior a un refús de Cesc el Parets s’avançaria al marcador. Van ser uns 15 minuts finals de primera part de nervis i amb baixa moral.

Ja a la segona part el Vilanova va sortir molt ben plantat i va dominar totes les facetes del joc, amb una defensa que va estar espectacular tot el partit i un mig del camp que va agafar el protagonisme per donar opcions en atac. Va ser Isaac que va tenir dos ocasions de gol que no van acabar dins la xarxa, i des d’una falta lateral colpejada per Roger, Batlle remataria fent el 1-1. El Vilanova va agafar molta moral i empenta per defendre el resultat, i el Parets es va veure en una situació de nerviosisme davant la necessitat de victòria. En el minut 88 amb un contraatac Isma amb una gran jugada individual faria el 2-1.

Gran victòria contra un equip que dóna molta moral i 3 punts molt importants, seguint treballant per acabar molt contents aquesta temporada i gaudir d’una situació còmode lo abans possible.