VILANOVA  2-1 LES FRANQUESES

Grandíssim partit el que realitza el Vilanova davant els indiscutibles líders de la categoria, que fan que perdin els 3 primers punts de la segona volta, amb un Vilanova rocós, ambiciós i molt ben posicionat.

Una primera part que comença de la millor manera possible amb una transició ofensiva ràpida que Manu remata una centrada d’Isma al fons de la porteria en el minut 5. Les Franqueses no tardaria en reaccionar, i amb 10 minuts després en un contraatac després d’una falta de concentració d’una falta a favor del locals, farien l’empat. Les coses se’ns posarien de cara al minut 20 amb l’expulsió d’un central de Les Franqueses per agressió, tot i així, són líders i van demostrar que tot i ser 10 durant tot el partit són un gran equip. Ens vam anar a mitja part amb un partit molt treballat i dur, amb opcions de rascar punts contra els capdavanters de la taula de classificació.

A la segona part va ser el Vilanova qui va provar porteria amb un xut d’Isma que refusaria el porter, i a partir d’aquí la batuta seria dels visitants davant un impenetrable Vilanova. Els contraris va tenir dos ocasions de gol una davant Aleix que refusa de manera sòlida, i l’altre amb una cessió a 5 metres de porteria que la defensa va evitar el gol. A les acaballes del partit el Vilanova va aprofitar la mala entesa en una jugada aèria entre defensa i porter, i primer Batlle sense sort va provar porteria i de seguida Mogas va fer el 2-1 definitiu en un partit més que mereixedor de victòria i amb un Vilanova combatiu amb una gran actitud.