VILANOVA 2-0 PB ST. CELONI

Gran partit de l’equip, on podríem haver matat el partit abans en el marcador, però un gran porter contrari va evitar la tranquil·litat fins al xiulet final de l’àrbitre.

Una primera part molt avorrida per l’espectador, però totalment necessària per l’equip, on cap dels dos conjunts va anar a la pressió a l’atac, i esperaven a una primera pressió al mig del camp, i va causar que hi haguessin molt poques ocasions clares per ambdós equips durant la primera part, un xut de la PB amb una gran aturada d’Aleix i dos arribades del Vilanova, una d’elles un cop de cap d’Isma clar davant porteria, seria el perill més gran durant els primers 45 minuts.

El Vilanova fent una primera meitat intel·ligent i donant maduresa al partit, va trobar el seu primer gol amb un desplaçament en llarg de Pau a Manu, que aquest darrer, acabaria amb una gran vaselina al porter, en el minut 8 de la segona part. Aleshores els visitants, anirien a una pressió col·lectiva a la nostre línia defensiva on vam passar una mica de patiment durant 5 minuts, però vam saber aprofitar posteriorment, per arribar amb claredat a porteria contrària, primer Roger i després Domènech van tenir el 2-0 a les seves botes, però dos bones intervencions del porter, van produir un patiment fins al temps de descompte, més pel curt resultat en el marcador, que per el perill contrari, que va trobar només una ocasió clara després d’un córner on la pilota se’n va anar fora. Ja a l’últim minut de partit, després d’una gran contra del Vilanova, Domènech va fer dos xuts que molt bé va aturar al porter de manera seguida, i que en el tercer rebot centraria, perquè Isma marqués a plaer i posar el 2 a 0 definitiu.

Seguim en la lluita de l’objectiu d’aquesta temporada que és la permanència, amb treball i ganes.