Imprimir
Categoría: Primer equip
Visto: 1848

VILANOVA 1-1 BADIA

Partit fluix de l’equip, com hem dit durant tota la temporada, hem tingut un inici dificultós i aquest cap de setmana, teníem l’oportunitat de saltar 5 posicions de la taula de classificació, però no va poder ser.

El partit comença amb un domini clar dels visitants, el Vilanova va estar malament en quasi totes les facetes del joc en la primera part, tan tàcticament, com col·lectivament, i és que faltaven ganes i intensitat, una primera part amb clares ocasions del Badia que podria haver marcat fins a 2 o 3 gols, però la mala decisió de cara porteria del Badia van fer que només marquessin 1, i a la jugada següent per sort nostre vam poder empatar el partit en una jugada enrevessada a dins de l’àrea després d’uns quans rebots que Puig aprofitaria per fer el 1-1.

La segona part es va tergiversar l’actitud i vam ser un Vilanova semblant a les últimes jornades, vam donar un pas endavant però no definitiu pel resultat, vam gaudir d’un segon temps d’ocasions i fins a 4 ocasions molt clares per poder avançar-nos al marcador però no va haver-hi bona definició de cara el gol.

A cap i a la fi un nou empat que no deixa de sumar, esperem tirar endavant i escalar posicions a la taula de classificació amb ganes, actitud i intensitat.