UCF SANTA PERPETUA 1-3 C.F VILANOVA DEL VALLÈS

Partit que s’emporta el Vilanova gràcies a l’esforç, treball i sacrifici dels 7 jugadors que van participar al partit.

El primer quart va començar amb un Vilanova atrevit en busca del gol. El gol el va trobar ràpid gràcies a un xut llunya de German (0-1). A partir d’allà el Santa Perpetua va intentar empatar el partit i ho va aconseguir desprès d’una errada defensiva de l’equip, única errada a destacar al llarg del partit. El Vilanova no es va enfonsar i va seguir lluitant.

El segon quart va començar igual, amb un Vilanova llençat en busca del gol. En aquesta ocasió va trobar premi per partida doble en Cristian, que està en ratxa ja que porta 3 jornades consecutives marcant. Els minuts finals d’aquest quart va arribar la jugada polèmica  del partit on l’àrbitre va decidir expulsar a un futbolista de l’equip local i va fer que juguessin la resta de partit amb un home menys.

Els dos últims quarts van ser d’anades i vingudes, on el Vilanova podria haver marcat uns quants gols més.

Com entrenadors nomes ens queda felicitar els nostres jugadors, ja que en un dia calorós i amb curts d’efectius van mantenir l’ intensitat adequada per aconseguir els 3 punts.

Equip: Miguel, Ander, German, Alex, Ruben, Albert i Cristian