C.F VILANOVA DEL VALLÈS 2 – 6 CALDES DE MONTBUI

Partit disputat a les 12:00 en el camp municipal de Vilanova del Vallès.

Un partit en què ens enfrontavem amb el segon de la lliga. En què un Vilanova més defensiu per què no poguessin arribar l'equip visitant a la porteria local. I així ho vam fer, però primera que arriben ens encaixen el primer gol.

Només començar el segon quart, d'una molt bona pressió a dalt, el Vilanova empata en el marcador amb un molt bon gol de lluc Barba. En aquest segon quart un Vilanova que no deixava pensar a l'equip visitant i així va ser, però a finals de segon quart l’arbitro va pitar un penalti en contra, es va equivocar perquè va ser un del Caldes que la toca dins del àrea de la nostra porteria. En el segon quart ens anàvem amb un 1 a 2.

El tercer quart, seguíem igual però d'una contra del Caldes en marquen el tercer, però tot i així no vam tirar la tovallola en cap moment, perquè d'una falta a favor nostre, Lluc va ser molt llest, i quan el porter estava preparant la barrera i ell no va demanar passos doncs va xutar i la va clavar dins de la xarxa. 3 a 2 en el tercer quart.

En el ultim quart, es va notar el rendiment físic de tots els tres primers quarts que vam fer un gran esforç, però tot i així seguíem o intentàvem fer el mateix joc, però Caldes en ser un equip de tots de segon any, van aprofitar la força i el físic que en cap moment el van baixar, i ens van marcar 3 gols.

Un Vilanova que en cap moment vam deixar de fer el nostre joc , pero el tindre un equip de segon any i anan’t per dalt de la classificació per força i físic ens van guanyar. Cal seguir treballant per anar a més. Felicitar els nens pel seu esforç i no abaixar els braços en cap moment.