Imprimir
Categoría: Prebenjamí D
Visto: 1674

VILANOVA DEL VALLÉS 0-13 GRANOLLERS D

Tot i el resultat,que és molt gran, el Prebenjamí D del Vilanova va fer un gran partit contra un rival superior.
En la primera part vàrem sortir despistats, sense intensitat i contemplant el joc del Granollers, ens vàrem marcar set gols. Però a la segona part va haver-hi un canvi de mentalitat, vam pressionar molt, teníem el rival tancat, fent ajudes al dos contra un, però una jugada desafortunada on un jugador del Granollers agafa la pilota al mig del camp i marca. El resultat de la segona part 0-1, semblava un partit diferent. La tercera part la pressió va continuar pràcticament igual que a la segona però dos descuits varen acabar en gol. I la part final pot ser que pel cancans ja en varen marcar tres gols.
En general un bon partit exceptuant el primer quart, però ens falta continuar treballant el posicionament en el camp i altres aspectes en els entrenaments. Tot i això molt contents i animar a què segueixin treballant així.