Imprimir
Categoría: Prebenjamí D
Visto: 1779

VILANOVA DEL VALLÉS  2 – 4 MOLLET D

Aquet cap de setmana hem jugat contra el Mollet D, un partit marcat per una mala tercera part en la que l’equip contrari va anotar tres gols. Això va sentenciar el partit, tot i la gran quarta part que va fer l’equip.

La primera part, vam mantenir el resultat inicial amb una bona col·locació al camp i una gran intensitat. En la segona part varem  tenir la mala sort d’encaixar un gol tot i que  l’equip seguia jugant a un bon nivell i tenint a l’altre equip tancat a la seva àrea. En la tercera part vam baixar molt l ’intensitat i ens varem relaxar això va fer que ens encaixessin tres gols. La última part amb un resultat en contra de 0-4  ens vam ficar les piles i vam marcar dos gols en cinc minuts. Això i un bon joc no va ser suficient per empatar el partit.

Aquest cap de setmana hem aprés una lliçó, y es que no podem baixar el ritme de partit en cap part si volem puntuar qualsevol setmana, 1 part amb baixa intensitat ens ha sentenciat el partit, que podríem haver guanyat si haguéssim mantingut la concentració y la intensitat de la primera part fins la última.