SANT FOS  3-3 VILANOVA DEL VALLÈS

 

Aquet cap de setmana hem jugat contra el Sant Fos C, un bon partit en general, el Vilanova ha començat bé amb moltes arribades, però l’ equip contrari amb una ja ens ha marcat el primer gol, no ens hem vingut a baix i Alex, un jugador del Vilanova C, ha marcat un gran gol per ficar l’ empat al partit, semblava difícil no guanyar aquet partit. En Tomás en especial ha lluitat moltíssim en la primera part.

 

Al començar la segona, ells ens han marcat un gol en una jugada en la que ens han agafat a la defensa i al porter una mica despistats, però en Alex ha tornat a igualar el marcador gràcies a un penalti comes a en Lionel. L’ equip estava bé, potser una mica pitjor que en la primera part però seguíem tenint arribades, una gran ocasió d’ en Lionel i un altre molt bona intervenció del porter rival van evitar que ens avancéssim. En el últim quart, en Alex ha marcat el tercer en una bona jugada on la pilota ha passat de banda dreta a esquerra en un no res i en la que en Alex ha definit correctament.

 

Passat un minut del temps reglamentari ens han xiulat una falta de Tomás inexistent, aquesta a acabat en corner que l’ arbit ha fet sacar abans de que els jugadors del Vilanova tinguessin temps a col·locar-me , hem rebutjat correctament però ha tornat a anar a corner, corner que al final a acabat amb gol, gol en fora de joc i 3 minuts més tard del temps reglamentari.

 

Estem contents amb el joc però encara falta molta concentració dels jugadors en certs moments del partit, col·locació al camp i per últim i mes important confiança en ells mateixos.

 David González