NATIONAL GOLDEN CUP 2014
El nostre equip del Benjamí A va participar aquest cap de setmana al prestigios torneig de la National Golden Cup a Les Franqueses.

OLÍMPIC GARRIGA 3 - 3 VILANOVA
Primer partit bastant espes en totes les linies ja que les dimensions del camp van fer anar de vòlit als nostres jugadors. A la segona part però vem aconseguir capgirar el 3-1 advers fins l'empat 3-3.

VILANOVA 2 - 1 AVATARS ACADEMY
Segon partit guanyat amb un joc molt mes fluit per part del Vilanova. Tot i que vam tenir que remuntar el 0-1 que ens van marcar al principi del partit.

VILANOVA 1 - 1 VILASSAR DE DALT
Sense dubte el millor partit del torneig davant de un equip de 1a Divisio. Vem plantejar un partit bastant defensiu amb l'objectiu d'arribar al final del partit amb un marcador ajustat i així va ser. Ja perdent 1-0 ens ven volcar a l'atac i amb una molt bona jugada col•lectiva, Ethan empatava amb una gran volea. Destacar la figura de Quim en una posició que no es habitual en ell.

FUNDACIO MARCET 1 - 3 VILANOVA
Partit molt complet, a nivell de joc combinatiu el millor. Un gran Andreu sota pals i Ethan matant amb dos gols van ser la principal referencia.

VILANOVA 0 - 2 AJAX
Arribavem al partit mes bonic del torneig amb opcions de classificar-nos, pero el rival no era altre que l'Ajax. Partit molt bo defensivament i amb molta mala sort ja que amb un error entre els nostres jugadors ens vam marcar en propia porta. A la segona part i ja intentant marcar l'empat que ens donava la classificació l'Ajax ens va matar a la contra amb el segon gol.
Molt orgullos de portar aquests nanos que van donar la cara en tots els partits, agraïr l'ajuda de Arià i de l'Aleix i Roger Barba i Andreu.