ALEVÍ “C”  2  -  3  SANT FELIU DE CODINES “A”

Bon partit de l’Alevi C contra un dels equips que lluitarà per guanyar la lliga. Durant tot el partit els jugadors van mostrar intensitat i concentració, fet que va provocar que durant els 60 minuts el joc fos molt igualat.

Tot i així l’equip visitant es va avançar deixant el marcador en 0-2 abans de la mitja part, però això no va implicar que els jugadors del Vilanova acotessin el cap, sinó tot el contrari, van treure tota la seva empenta i en el tercer quart van igualar el marcador i van fer recular l’equip contrari.

El pas del tercer a l’últim quart ens va trencar la intensitat que portàvem, tot i així es va mantenir la igualtat en el joc i en el marcador fins que en una jugada a pilota parada, un córner, i gràcies a l’alçada dels jugadors del Sant Feliu de Codines, ens van rematar la pilota al fons de la porteria deixant el resultat amb un 2-3 fins al final del partit.

Els jugadors del Vilanova, però ho van continuar intentant fins al final, sense tenir sort de cara a porteria.

Hem de continuar per aquest camí si volem treure resultats positius en els propers enfrontaments que tindrem amb equips que es troben a la part alta de la classificació, ja que són rivals que no ens posaran les coses fàcils.

Fem una menció especial a l’Enric (un dels entrenadors) que tot i haver patit un trencament de la base del peroné, pocs dies abans del partit, no se’l va voler perdre, tot i la pluja.