CANOVELLES 2-2  ALEVÍ "B"

Partit molt igualat que no es va decidir fins a l'últim segon de partit. El Vilanova, amb més cor que cap, es va posar per davant en el marcador per dues vegades consecutives, posant el 0-2. Malgrat això, els grocs i negres van fallar ocasions clares per ampliar el marcador i finalment, el Canovelles va retallar distàncies. Els últims minuts, van ser d'anada i tornada amb dos equips que atacaven amb perill la porteria rival i quan tot feia pensar que el resultat final seria de 1 a 2, una pilota llarga va ser agafada fora de l'àrea pel porter visitant, decretant l'àrbitre falta i amb tots els jugadors del Vilanova armant una barrera prop de la línia de porteria. El xut potent del jugador el Canovelles, va entrar pel mig de la barrera posant el 2 a 2 final en el marcador.

Bona entrega la dels jugadors, que van lluitar i es van esforçar, davant un bon equip que els va tornar a ensenyar que si aquesta temporada es vol puntuar de manera regular, l'equip ha de treballar col·lectivament en defensa i en atac durant tot el partit.

Segueix l'aprenentatge encara que la classificació o els resultats obtinguts ens girin per ara, l'esquena.
Minuts disputats: Roger (48) Hugo Miras (24) Marc (24) Pau Wrona (48) Oriol Navarro (24) Martin Morente (36) Toni (24) Juan Perez (48) i Eric (48).