• principal
  • vina
 
 

ALEVI "B" 0- 6 MOLLET

 Partit difícil i complicat contra el 3r classificat de la lliga que ha demostrat el perquè de la seva classificació. Tot i fer una primera part correcte, l'equip ha regalat dos gols al rival que fins aleshores no havia trenat jugades ni arribat amb perill.

L'equip ha mostrat una imatge molt allunyada de la seva millor versió i de la que venia fent gala les darreres jornades de competició. El bon fer dels jugadors del Mollet, sempre intensos, forts a la pressió i amb idees molt mes clares en els moviments tàctics i amb pilota, sumat a la passivitat en moltes accions dels nostres jugadors, van decantar la balança en favor del triomf visitant.

 

L'equip ho va intentar, però tímidament i sense convicció en cap moment de sorprendre a un rival que es presentava al partit sense porter i havent de jugar amb un jugador de camp sota pals. Malgrat això, l'equip no va trobar en cap moment la portería rival, ni va comprometre al seu porter. El Mollet va ser just vencedor del partit, al mostrar-se molt superior en totes les facetes del partit.

 

A la primera volta vam aconseguir arrencar un valuós empat del municipal de Mollet, però mostrant sempre una imatge i plantejament totalment oposat al d'avui, amb molta més actitud, concentració i desgast col.lectiu. Els dubtes i les pors dels jugadors, sumats a una cadena d'errors propis, han fet que el rival les últimes parts del partit, fós molt superior i el resultat tot i ser abultat, no crec que reflexi la diferencia real i existent entre els dos equips.

 

Cal seguir treballant dur, el camí es llarg i la bona noticia es que aquests jugadors tenen molt marge d'aprenentatge encara per endavant i per tant, seguirán creixent com a persones i jugadors, però cal que el camí per aconseguir-ho segueixi sent el de no negociar amb l'esforç i el compromís.

 

Hem jugat contra un rival superior i podem perdre clarament com ho hem fet, però donant tot el que tenim. Hem felicitat al rival en la victoria i assumim la derrota, però cal fer autocrítica per aprendre dels errors i no oblidar que cal exigir-nos tots sempre al 100%.

 Ferran

Patrocinadors

Promocions

Col·laboradors

ajuntament

Visites

Avui 4

Ahir 96

Semanal 747

Mensual 747

Total 960634

Currently are 92 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions