ALEVÍ "B" 2 - 4 VILAMAJOR

Partit fluix i fred el dels locals que no van competir fins a la 3a part, quan el marcador ja presentava un 0-3 advers. Com contra el Parets i el Montmeló, l'equip es va mostrar novament atemorit i es va fer petit per l'edat i estatura superior de bona part dels jugadors visitants. L'equip, no va entrar en la disputa fisica, va amagar el peu a les pilotes dividides, va deixar d'aplicar els conceptes tàctics treballats durant la temporada i es va mostrar clarament superat durant la primera fase de partit. A la tercera part l'equip es va estirar, va treure's els complexes i va anar a pel partit posant en compromís al rival i acostant-se 2-3 en el marcador. Malgrat la tardança en la resposta i la rauxa mostrada en el tram final, l'equip va pagar cara la falta d'intensitat dels primers minuts de partit i va caure davant un dels rivals directes en aquesta lliga, que arribava reforçat per jugadors del seu equip "A".

Novament el partit va ser una mostra de que actualment, en el futbol no n'hi ha prou en proposar o tocar be la pilota, sinó que la base es la entrega, l'actitud i sacrifici col.lectiu, més l'afegit del talent individual. Sense intensitat, un equip pasa per sobre de l'altre amb relativa facilitat com va pasar el darrer dissabte.

Queda molta feina per fer, en un equip que encara ha de crèixer molt.

Minuts disputats: Roger (60) Pau (60) Hugo (60) Oriol (60) Toni (30) Martin (30) Eric (40) i Juan Perez (60).

Entrenaments: Dimarts i dijous l'equip va fer entrenament treballant les situacions de defensa-atac, en situacions d'igualtat i superioritat numèrica, acabant amb finalitzacions a porteria. També es va realitzar un treball específic amb centrals i defenses, incidint en la tècnica i posició del cos  a l'hora de defensar.