ESCOLA F. BASE SENTMENAT 13-2 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Derrota molt dolorosa contra un rival de la part més alta de la classificació, el joc dels nostres nois no va ser com el de partits anteriors i ho van pagar.

El partit va començar amb un  Sentmenat que tenia les idees clares del que volia fer aquest dissabte, els nostres nanos van sortir amb dubtes i en pocs minuts van rebre el primer gol, la col·locació no era del tot correcte i això va fer que el marcador es distancies cada vegada més.

El segon quart va ser millor i van poder retallar distancies 4-1, però el Sentmenat seguia i seguia, jugant molt bé la pilota i fent uns contraatacs molt bons. Al inici del tercer quart van poder fer el 5-2 i semblava que aquest gol feia que l’equip visitant fes un pas endavant, però la mala fortuna va aparèixer i en un corner es van fer un gol a la seva pròpia porteria i per acabar de rematar els ànims dels nanos a la jugada següent un altre gol a la seva pròpia porteria.

L’equip va intentar lluitar el partit fins el final, però no va ser possible ja que la moral estava pels terres, però no ens hem de preocupar per aquest resultat, ja que el rival era superior i els nostres nanos continuen millorant dia a dia.

Ara a continuar treballant durant la setmana per anar al camp del Cardedeu amb les idees més clares que aquest cap de setmana i amb ganes de posar-li les coses difícils a un dels equips candidats a guanyar la lliga.