C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 2-1 C.E. LLERONA

Aquests partits són els millors quan guanyes, ja que pateixes molt, però finalment t’emportes el premi, un patiment innecessari, ja que vam tenir moltes ocasions de gol, però l’equip va treballar bé i això és el que realment importa.

El partit va començar amb un Vilanova ofensiu amb moltes ganes de guanyar el partit, el joc era molt directe hi havia poca combinació de pilota, però el joc era perillós i el contrari no creava ocasions de gol. Els primers minuts van ser nostres amb arribades per banda que no acabaven trobant un company o es trobaven amb el porter del Llerona. També van fer un travesser els Vilanovins, que després seria gol, però anul·lat per fora de joc, un pel just.

El segon quart la cosa va canviar i per segona setmana consecutiva va arribar el gol després d’un corner, una sèrie de rebots va deixar la pilota morta, perquè en Toni fes el 1-0. Això va fer que els nanos es relaxessin, juguessin més la pilota i hi hagués un futbol més vistos. A causa d’aquesta relaxació el Llerona ho va aprofitar per empatar, però acte seguit i amb una mica de fortuna un xut des de fora l’àrea d’en Rubèn va acabar entrant fregant el pal de la porteria.

Els últims quarts van ser els més divertits, ja que es va trencar una mica el domini que tenia l’equip local i el Llerona mica en mica guanyava terreny. L’equip va saber patir aquests atacs que alguns no van ser clars, però altres si i va aconseguir una victòria molt ben treballada.

Felicitar a l’equip per la confiança que va demostrar en algunes jugades, el gran treball fet durant la setmana i al partit.

Equip: Miguel, Gerard, Albert, Rubèn, Marc, Cristian, Diego, Toni i Jordi.