U.D. LOURDES 1-3 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Gran victòria aquest cap de setmana al camp del Lourdes, amb aquest resultat avancem un parell de posicions a la classificació.

El partit va començar amb un Vilanova molt ben col·locat al camp fent que l’equip contrari no pugues crear jugades d’atac amb comoditat i sense claredat, però els nostres jugadors, tampoc acabaven de trobar el joc adequat.

El segon quart va millorar molt l’equip visitant i en pocs minuts el resultat ja era de 0-1, una gran jugada col·lectiva molt ben finalitzada pel Jordi.

El tercer quart van poder tancar el partit amb dos gols d’en Rubèn, un després d’una molt bona jugada de circulació de pilota d’una banda a l’altre i sorprenent arribant des de darrere, l’altre gol va ser d’un xut des del mig camp que va sorprendre al porter local.

L’equip va relaxar-se amb el 0-3 i va rebre un gol, però va saber patir i va aguantar molt bé el resultat i emportant-se els 3 puntets cap a casa. El Vilanova va poder fer un parell de gols més, però no va tenir més fortuna de cara a porteria.

Destacar la gran actuació dels defenses aquest partit que van fer un partit excel·lent.

En general tots van fer un gran sacrifici per multiplicar-se sobre del camp i aconseguir una victòria molt merescuda des de fa moltes jornades.