Un cop celebrat el I torneig femení de futbol el passat dia 4 de gener de 2.014, amb la participació dels equips: Begues, Castellar, Llerona A i B, Martorell, Penya Blanc Blava de La Roca A i B, Sta. Perpetua de la Mogoda, Sant Feliu de Codines A i B i les nostres jugadores A i B a qui els i donem les gràcies per la seva participació i l’agraïment de tota la gent que ens va acompanyar.

L'equip de Sant Feliu de Codines va guanyar en la categoria Benjamí – Aleví i el de la Penya Blanc Blava de La Roca en la categoria Aleví – Infantil .
A la cloenda es va lliurar una medalla per cada jugadora i una copa a cada equip, com a record del torneig.

Tot i que el començament el dia no va acompanyar gaire desprès es va anà arreglant, fins i tot va sortí el sol i les jugadores van poder gaudir d'un dia “total” de futbol que era el que interessava i conviure 12 equips femenins en el camp de futbol.

Gràcies a tots els que varen ajudar a què tot això fos possible.Podeu veure les fotos en l'apartat