Imprimir
Categoría: Benjamí B
Visto: 2393

SANTA PERPETUA 8 - 0 C.F.VILANOVA DEL VALLES

El partit va començar molt be de part dels dos equips. El Vilanova estava creant moltes ocasions de gol. Santa Perpetua en una única jugada que va arriba a porteria ens van marcar. El cap de 2 min Juan va tindre un ma a ma amb el porter, però el porter va fer una gran estirada i la va enviar a corner. El corner el va llençar Oriol on ven fer la jugada que Juan es posa al primer pal li torna de primera i centra xut a porteria, un altre cop la treu molt i molt be el porter.

Primera part 2 arribades del Santa Perpetua i dos gols. Segona part quasi lo mateix un Vilanova molt ben posat a lloc, arribant a porteria però el porter u parava tot.

Segona part  vam aguantar el marcador amb un 3 a 0 ja que ens van tornar a marca a la segona part.

Tercera Part una part molt i molt dolenta amb molts espais i molt mal joc.

Quarta part quasi lo mateix un equip que estava una mica desmoralitzat per el resultat.

Falta Treballar una mica mes en defensa i treballar el últim pase.