C.F.VILANOVA DEL VALLES 5 - 0 LA GARRIGA

Un partit molt i molt complet del Vilanova on des de el primer minut ja va anar a per el partit.

PRIMER PART: Un Vilanova molt atent i molt ben col·locat dins del camp. Roger el porter del Vilanova jugant la pilota des de el darrere amb Eric i Marc. Els bandes Bernat i Aleix molt ben oberts a banda on el mig camp Pablo els i passava la pilota als espais.I la davantera Martin on és molt agressiu amb la defensa i no els deixa respira. Primera part molt bona del Vilanova . 0 a 0

SEGONA PART: Segona part encara més bona on s'incorpora Rafa i Juan , Un gran Passada de Roger porter del Vilanova que Juan controla molt i molt bé i obra el marcador. Al minuts  finals de la segona part Rafa i Juan posant nerviosos a la defensa contraria i marca Rafa.

TERCERA PART: El Vilanova seguia agressiu i molt ben col·locat al camp. Pablo a una gran jugada amb Bernat fa un gran gol. La Garriga estava ja una mica desfeta amb el segon gol i el Vilanova volia i volia més i mes gols

QUARTA PART: El Vilanova tranquil i jugant molt i molt de darrere i intenta marcar mes gols. Pablo torna a marcar a una gran Jugada de corner i Martin.

Un Equip que  millora dia a dia. Molt content de com treballen i s'ha de seguir amb aquesta línia.