C.F.VILANOVA DEL VALLES 1 - 9  MONTMELO

Un Vilanova molt agressiu els primers 5 minuts on vam fallar bastant davant del porter. Un Montmeló molt ben col·locat al camp on per bandes ens feien bastant de mal. Primera part 0 - 4 a favor del Montmeló.

Segona part i tercera bastant dolenta de part del Vilanova  on no pressionàvem i no posàvem el peu dur . Vilanova molt mal col·locat en aquest partit on intentàvem jugar a pilota però no ens sortia gaire cosa en aquest partit. Un Montmeló que el seu joc era els centrals pilota amunt i que corrin els bandes. Martin es el que va marca el gol de una bona jugada de un rebot.

Quarta part: Bastant millor que las altres 3 on en la ultima part ningun dels dos equips va marcar. un Vilanova amb una marxa mes i un Montmeló seguint jugant igual amb pilota amunt.

Conclusió: Falta treballar més el equip amb la  col·locació i ser molt mes agressius.