C.F.VILANOVA DEL VALLES 2 - 9 SANT FOST

Partit jugat al camp municipal de Vilanova Del Vallès.

Primer quart:  Un primer quart on el Vilanova va sortir molt adormit i molt espès.. amb un Sant Fost molt elèctric i molt agressiu. Un primer quart on el Sant Fost es posava davant del marcador 0 a 5 on 4 dels gols eren en fora de joc.

Segon quart: La segona part va cambiar bastant, un Vilanova molt agressiu i molt ben col·locat al camp on el primer gol vam sortir jugant des del  darrere amb Eric i Marc que li fan una molt bona passada a Oriol Navarro que l’obre a banda perquè Bernat li faci el passe de la mort a Juan. molt bon gol i molt bona segona part.

Tercer Quart:  Tercer quart igual de bo que el segon quart. Un Vilanova volent mes i mes gols i remunta el 1 a 5.. com cada partit que Perdonem molt.. i un Sant Fost que cara a porteria va tindre sort. Roger, porter del Vilanova va parar moltíssim.

Quart quart: Un Vilanova còmode dins del camp on el Sant Fost estava igual de agressiu, però ja una mica cansats.. anàvem 1 a 6 i  Aleix Arce fa una molt bona jugada de corner que de rebot marca Martin.. Un Aleix Arce enorme esta fent uns partidassos!!!

Un partit una mica injust per el resultat, però be.. seguirem com estem jugant!!