C.F. VILANOVA DEL VALLES 7-1 PALAU SOLITA I PLEGAMANS F.C.

Partit que va començar molt malament per nosaltres, ja que en menys d’un minut ja estàvem per darrere al marcador, però que després d’un gran treball vam remuntar.

El partit va començar i amb molt pocs minuts ja estàvem perdent, després d’un corner i una empanada monumental un dels jugadors del Palau rematava sol al segon pal i amb tota la mala fortuna, després de tocar el cap d’un dels nostres defensors el Palau va avançar-se en el marcador. El 0-1 no va durar molt, ja que l’Ivan després d’un gran xut des de fora l’àrea va significar l’empat.

Després d’aquest gran gol els jugadors van aconseguir la confiança que necessitaven per encarar aquest partit i a partir d’aquell moment va ser un vendaval de joc per part nostre.

Els jugadors tocaven perfectament i els gols arribaven, destacar que vam fer tres gols de corner de jugades d’estratègia que havíem preparat durant la setmana.

Aquesta victòria va significar que a falta de 2 jornades ens convertim en equip de segona divisió.

Felicitats per l’Ascens!!! Gran treball dels jugadors!!!  Que a part de l’ascens han fet una gran evolució des del primer dia d’entrenament. Temporades d’aquestes que gaudeixes  tant i veus la gran evolució dels nanos se’t fan molt curtes. Espero gaudir així els propers anys amb aquest equip i amb els que vinguin.

Agrair també a tots els jugadors que per moments puntuals han vingut a algun partit a donar un cop de mà per falta de jugadors i per aconseguir aquesta fita.

Equip de l’ascens: Jorge, Pau, Ivan, Aleix, Gerard, Lluis, Marcel, Jofre, Joan i Eric.