OLIMPIC LA GARRIGA 2-1 VILANOVA

Ha estat un partit intens i molt igualat. Durant tot el partit el Vilanova va dominar en l’aspecte de joc, amb molta combinació i creant perill a l’àrea rival. Al segon quart una falta dubtosa col·loca 1-0 al marcador. En el tercer quart el Vilanova va disposar de oportunitat molt clares tot i que no va saber aprofitar-les. Ja en l’últim quart La Garriga en un contraatac aconsegueix el 2-0 i no és fins als minuts finals que el Vilanova aconsegueix marcar en una jugada de combinacions.

Cal destacar la el gran joc que va realitzar Vilanova tot i que no acabéssim d'aprofitar les oportunitat que vam tenir.

És important seguir treballant durant la setmana perquè el dissabte se’ns presenta el líder del grup.