PREBENJAMÍ B 0-12 PARETS

Partit interessant del Vilanova ja que va lluitar durant molts trams del partit de tu a tu amb els jugadors rivals, físicament molt superiors.
Inici de partit esbojarrat amb anades i vingudes a ambdues porteries, gràcies a la pressió de pilota exercida per tots dos equips. El Parets va aprofitar la seva superioritat física i un error del Vilanova per avançar-se. Cap al final del període un bon xut des de fora de l’àrea va fer que el quart acabes amb 2-0.
El segon quart va seguir la tònica del primer, tot i que amb el Vilanova més cansat que el rival, causat per la inferioritat d'efectius a la banqueta respecte el rival. El Parets va començar a apretar molt, i amb això i dues jugades desafortunades del Vilanova va fer que al descans hi hagués establert el 5-0.
A la represa, el Vilanova va baixar una mica els braços i el Parets va aprofitar-ho marcant 5 gols més.
Al quart final, el Vilanova va demostrar que és un competidor i sent fidel al seu estil de pressió i joc de passades va arribar amb cert perill a l’àrea del Parets, tot i que el rival va ampliar la diferència es va veure bastant igualtat en el camp durant aquest període.
Encara que el resultat mostra una dolorosa derrota, els entrenadors traiem conclusions positives, com la pressió i les ganes mostrades en certes parts del partit, així com la constant intenció de jugar la pilota de tots els jugadors.