PREBENJAMÍ B 3-1 MONTORNES

Partit intens i clarament dominat pel Vilanova, que ens va permetre aconseguir una còmoda, però treballada victòria.
El primer quart va estar dominat pel Vilanova, gràcies a la seva intensa pressió i la calma a l'hora de jugar la pilota, amb bones triangulacions i joc de passades. Encara que quan millor estava jugant el Vilanova i creant més perill, en un contraatac del rival va conduir-los al 0-1, en els últims minuts del quart.

En el segon quart va seguir la tònica del primer domini i ocasions del Vilanova i mínim perill del Montornès. L'empat va arribar en un córner on un rebuig desafortunat de la defensa rival va acabar dins la porteria. El Vilanova va seguir atacant i en una sacada llarga del porter que ca passar per sobre la defensa rival va fer que marquéssim el 2-1. A l'última jugada va arribar el 3-1 mitjançant una jugada calcada a la del 2-1. Resultat al descans: 3-1.

Els dos últims quarts va ser del Vilanova i, encara que no es va poder ampliar la diferència es van crear ocasions i es va desenvolupar un joc molt atractiu.

Es pot qualificar el partit com un dels millors de la temporada, tant en el joc de l'equip, com individualment cada jugador.