Imprimir
Categoría: Benjamí A
Visto: 2629

Canovelles 0-11 Vilanova Del Vallès

Partit jugat el camp municipal Canovelles. Partit dominat completament per el Vilanova del Vallès.

El primer Quart el Vilanova va començar amb molt bona presió a dalt perqué els del equip local no sortisin jugant del darrera, i de presionar tant a dalt el minut 3 amb obra de Aleix Barba vam obrir el marcador. Al final del primer quart de una bona jugada que acaba en cornér bé el segon gol d'obra de Xavier Serrano. 0-2

El segon Quart vam seguir amb molta presió a dalt que aixó feia que el equip local no sortis del darrere i xutes pilotas a dalt i així el Vilanova tingues la pilota. De aquesta presió van vindre 3 gols d'obra de Antonio Garrido, Jordi Roman i un gol que van encaixar el equip local en pròpia porta. 0-5

El tercer Quart el Vilanova no va anar tant de cara a porteria, vam anar tocant més la pilota, tocant més enrere que endevant, peró així amb dos bones jugades per banda de Aleix Barba van arribar els gols de Jordi Roman i de el mateix jugador que fa la jugada per banda Aleix Barba.

El quart Quart el Vilanova anava molt agresiu a dalt i la presió que feian els jugadors del Vilanova no deixaven que la defensa del equip local jugues la pilota. El Vilanova va aprofitar els erros defensius del equip local i van venir els últims 4 gols, un Doblet del Roger Barba, Alejandro Cuenca i Joel Gonzalez.

Conclusió: Después de que el camp no estava en bones situacions per la pluja, ens hem portem els 3 punts fora a casa! A seguir axins que el pròxim rival bé el Granollers!!