Imprimir
Categoría: Benjamí A
Visto: 2557

PAULAU SOLITA I PLEGAMANS  0-10  VILANOVA DEL VALLÈS

Partit a favor del Vilanova en tots els quarts. Els primers quarts jugats va costar molt tindre la pilota Peró desprès de uns bons dos quarts a final vam tindre la pilota que això feia esquiciar el equip local.

1 Quart: El Vilanova va començar amb molta pressió i en el minut 1 vam obrir el marcador. Desprès de una perduda al mig del camp del equip local el Vilanova va aconseguir marcar el segon gol al minut 4 i a pocs minuts per acabar el quart va arribar el 3 gol. 0-3

2 Quart: El partit seguia completament igual, amb molta pressió i en que no deixàvem sortir el equip local del seu propi camp. 0-5

3 Quart: La pressió va fer que el equip local no es sentís a gust a dins del camp i pilota que tenien la perdien, això va fer que el Vilanova no pressiones i poguéssim tocar més la pilota i estar més tranquils en el camp. 0-8

4 Quart: El Vilanova tocava i tocava i això feia que el equip local deixés molt forats tant en la mitja com la defensa i gràcies aquest forats que vam generar van arribar els dos últims gols que van tancar el marcador. 0-10

Equip: Sergio, Xavi Serrano, Albert, Xavi Torné, Aleix, Roger, Joel, Jordi Garrido, Jordi Roman, Antonio, Alejandro i Pulido.