LES FRANQUESES 3-7 VILANOVA

El passat dissabte 5 d'abril, el Vilanova es va desplaçar fins les Franqueses del Vallès en disputa del partit lliguer.
El Vilanova va sortir una mica adormit el primer quart, fet que les Franqueses va saber aprofitar i van encaixar dos gols.
Aquest primer quart, el rival va sortir molt fort i pressionant molt bé i nosaltres ens va costar arrancar.

Ja en el segon quart, el Vilanova va despertar i va aconseguir marcar el primer gol després d'una rematada de cap.
Tot seguit, en una jugada bastant elaborada i just després del primer gol, El Vilanova va crear un espai gegant per a la banda dreta i després d'una rematada "perfecte" va arribar l'empat.

Tot i així, vam anar al descans amb el marcador 3-2, ja que l'últim minut del quart, el Vilanova va fer un seguit d'errades que el rival no va deixar escapar.

La remuntada arribaria al tercer quart, amb un canvi de chip total, el Vilanova es va anar imposant mica en mica.

Quan més passava el temps, les Franqueses anava fent més entrades a des temps, fins que en una jugada, un jugador rival va veure la primera groga del partit.

Al últim quart vam remuntar fins al 3-7 tot i que també cal destacar que en aquest temps un jugador del equip contrari va veure vermella directa i va ser expulsat.