VILAMAJOR C.F. 8-1 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Partit molt igualat que finalment es decanta per l’equip local, a l’últim quart les piles del Vilanovins van acabar-se, i va ser quan van poder rematar el partit local. El Vilanova va estar molt bé defensivament durant gairebé tot el partit.

El marcador va estrenar-se molt ràpid en 5 minuts els locals guanyaven 2-0, però amb un canvi de mentalitat i un canvi de posició en el camp d’algun jugador vam poder acabar amb els atacs de l’equip local, va haver una resposta molt ràpida del Vilanova i va poder retallar distancies gracies a un gol de Quique que va fer un bon gol, aprofitant un rebot.

El segon i el tercer quart van acabar 0-0 i vam poder veure un gran treball defensiu dels nanos que van estar molt ben col·locats molt bé al camp. Els atacs eren bastant fluids en totes dues àrees, però sempre trobàvem un jugador defensant o el porter del Vilamajor.

L’últim quart vam tenir el càstig, però no podem dir res dolents dels nanos, perquè la imatge va ser molt bona.

Ara a continuar amb el treball que hem estat fent fins ara.

Equip: Sergio, David, Nil, Eric, Eloy, Pol, Quique, Dani , Ricard i Luigi.