C.F. VILANOVA DEL VALLES 5-2 ESCOLA DE FUTBOL VALLES C.E.

Bona actitud i molt bon partit contra un equip que estava fent les coses bé els últims partits, però nosaltres vam fer-ho millor aquest cap de setmana.

El partit va començar molt de cara per nosaltres, perquè al minut 5 amb un xut ras en Dani feia el 1-0. A partir d’aquest gol vam patir una mica, ja que l’equip contrari no volia perdre i va tenir un parell d’ocasions molt bones, una va anar al travesser i un altre va fer que el nostre porter treballes de valent amb un xut ras ajustat al pal.

Quan semblava que el gol del empat estava més a prop que el segon dels locals, va arribar en una gran jugada col·lectiva un dels millors gols que he vist aquest cap de setmana, un xut sense angle amb l’exterior del peu d’en Luigi que va entrar per tota l’escaire contraria d’on ell estava situat.

Amb el 2-0 vam sortir a jugar el 3r quart molt relaxats i l’equip visitant va retallar distancies amb un bon gol de vaselina imparable per qualsevol porter. Semblava que aquest gol era el principi de la remuntada dels de Sentmenat, però en una gran jugada un altre cop en Dani tornaria a marcar. El marcador era de 3-1 i ara si que semblava que ja s’acabava, però en el últim quart els visitants un altre cop van tornar a retallar distancies i la por estava present al camp.

L’últim quart va començar amb un domini de pilota impressionant del equip local, els nostres nanos estaven amb molta confiança i jugaven sense cap mania. Els últims minuts van ser un “festival de joc” i en Dani va fer 2 gols més, fent el seu particular poker de gols.

El partit va estar molt bé, però vull destacar que el partit va sortir bé perquè durant tota la setmana van fer un molt bon treball i com deia un entrenador meu: