Imprimir
Categoría: Aleví C
Visto: 2399

SANT CELONI C.E. 1-4 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Primera victòria de la temporada contra un equip que no ens va posar las coses gens fàcils en cap moment del partit, sabien que si perdien contra nosaltres els superàvem i així va ser.

El primer quart va estar una mica travat i l’equip local arribava amb moltes facilitats a la nostre àrea, però unes grans intervencions del porter Pulido van evitar que arribes el primer gol local. Quan semblava que el primer quart acabaria amb l’empat al marcador, els nostres nanos van protagonitzar una gran jugada al contraatac que va acabar amb una gran definició de l’Eric, que feia una gran definició, fent inútil l’estirada del porter local. Encara ens va donar temps a fer el 0-2 després d’una sèrie de rebots, encara que el gol hauria d’haver entrat en primer moment per la gran jugada que van fer els nanos, obra d’en Pol.

El segon quart va continuar igual que a la finalització del primer quart un Vilanova crescudíssim molt ben col·locat en defensa i atacant amb paciència quan tenien la pilota. El Sant Celoni va tenir un parell d’arribades de perill a l’àrea visitant, però en Marc Arcos, en Marc Corrales i en David estaven fent un treball esplèndid a darrere. A dos minuts d’acabar aquest quart va aparèixer Eloy per banda esquerre i ,com si fos un jugador brasiler de futbol sala, va clavar la pilota a l’escaire dreta, casi sense angle, amb la puntera de la seva bota dreta. Un gol de gran classe i que va recordar molt a alguns gols que feia Ronaldinho. Aquest quart estava finalitzant i semblava que acabaria amb el 0-3, però en l’única errada defensiva de tot el partit va arribar el gol de l’honor del Sant Celoni. Final d’aquest quart 1-3.

El tercer quart va ser bastant tranquil vam sortir a dominar la pilota i a intentar no perdre-la a prop de la nostre àrea, i així va ser. En una jugada que va començar a la nostre àrea, després de treure plantat el nostre porter, una gran jugada col·lectiva acabaria amb el gol del nostre pitxitxi Dani i el definitiu 1-4 que matava el partit.

L’últim quart va ser molt tranquil i un pel avorrit per l’espectador, perquè va ser de molt control de pilota i només vam tenir un parell d’ocasions clares al final del partit que no vam saber definir en els últims metres.

Felicitar a tot l’equip perquè a demostrat que amb la constància, el sacrifici i les ganes per jugar a futbol, s’acaba aconseguint el que tot jugador i entrenador desitja, que és una victòria, però no una victòria qualsevol, sinó una de molt ben treballada. També destacar que amb aquesta victòria deixem la ultima posició.

Animar a tot l’equip a continuar amb la mateixa línia de treball, perquè esperem que aquesta victòria hagi estat la primera de moltes més que vindran.

Ha estat un bon regal abans de l’arribada dels reis, però ara per acabar de rematar aquest any ens toca jugar contra el Finsobe, espero la mateixa lluita que aquest cap de setmana, per tenir-ne una més al sac!

Equip: Pulido, David, Marc Corrales, Eloy, Pol, Eric, Marc Arcos, Dani , Ricard i Luigi.