C.F. VILANOVA DEL VALLES 3-4 C. AT. VALLES

Partit que va dominar el Vilanova de principi a final, però l’equip visitant acaba matant al contraatac.

Durant l’escalfament ja vam poder veure que aquest partit marcaria un abans i un després de la dinàmica d’aquest equip. Vam pasar la revisió de les fitxes i semblava que els nanos ja estiguessin guanyant el partit 1-0.

L’àrbitre va xiular l’inici del partit i el Vilanova va tancar l’equip visitant a la seva àrea i fent que haguessin de sortir al contraatac per poder fer-nos mal. Quan semblava que el gol local estava més a prop que el gol de l’equip visitant, en un contraatac, el At. Valles va fer el 0-1.

El Vilanova va baixar el cap una mil·lèsima de segon i acte seguit va lluitar per guanyar el partit, i amb pocs minuts va arribar l’empat, en una grandíssima jugada col·lectiva, la mateixa forma de jugar la pilota que havíem treballat el dia abans.

Estàvem escombrant a l’equip contrari i a pocs minuts de finalitzar el segon quart, va arribar el gol que ens posava per davant, 2-1. No ens podíem creure el que estàvem veient, ja que no estàvem acostumats a veure els nostres nanos a anteposar-se a aquest marcador en contra i remuntar-lo.

El descans ens va fer més mal que bé, ja que el At. Valles, va aprofitar novament dos contraatacs i va fer el 3-2. Ara si que semblava que el partit estava mort i que el Vilanova no anava a reaccionar, però una gran jugada per banda de l’Eric que va acaba centrant al segon pal, on apareixia en Pol per fer l’empat.

L’ambient era preciós i els nanos estaven eufòrics. Era el dia de la primera victòria de la temporada.

Però el destí aquest cop no va voler que guanyéssim nosaltres i quan el partit estava acabant va arribar el 3-4. Després de fer aquest gol l’equip visitant va tancar-se a darrere fent impossible que poguéssim fer l’empat que tant ens vam mereixé durant tot el partit, com a mínim.

Felicitar la gran actitud que van tenir els nanos durant tot el partit. Aquesta derrota ens farà més grans i la victòria esta molt a prop, s’ha de continuar amb la mateixa línia.

Afegir que tots els nanos van mereixé jugar més minuts, però va ser un partit que no sabies quins canvis fer, ja que tothom estava donant el “callo”.

Equip: Pulido , Marc Arcos, Marc Corrales, Eric, Eloy, Pol, Nil, Ricard, Dani, David i Luigi.