Imprimir
Categoría: Aleví A
Visto: 2214

C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 1-6 C.D. LA LLAGOSTA

 

Tornem a reaccionar tard, quan el contrari ja ha agafat una avantatge d’un parell de gols i això ens fa anar a contracorrent tot el partit i un cop més perdonem massa de cara a porteria.

 

L’equip comença a carburar i comencem a veure petits detalls que agraden als entrenadors i a l’afició, però ha vegades hi ha gent que no ho sap valorar i espero que la gent que no ho pensa comenci a canviar d’idea i valorar la feina que esta fent aquest equip, que no es poca.

 

El partit va començar amb un Vilanova un pel desajustat i facilitant el treball ofensiu per l’equip visitant, ha causa d’això vam rebre un parell de gols molt seguits i en pocs minuts. Després d’aquests gols vam reaccionar, com he comentat anteriorment reaccionem tard, però mica en mica reaccionem abans.

 

Seguidament l’equip va començar a treballar molt bé amb la pilota als peus i sense ella. L’equip contrari va tenir més dificultats a l’hora d’atacar i els nostres nois van començar a jugar i crear ocasions de gol.

 

Per acabar de jugar bé hem de millorar molt en defensa i estar molt, però que molt més atents a l’hora de replegar (tornar a col·locar-nos en defensa). Una mica més de mala llet! Si aquests petits detalls els millorem l’equip arribarà al punt que estem buscant.

 

El nostre gol va venir d’una gran jugada col·lectiva molt ben finalitzada pel Dani.

 

L’equip ha de continuar igual, treballant bé als entrenaments i als partits.

 

Equip: Pol, Marlon, Marc Gallardo, Pau Navarro, Pau Vives, Bruno, Dani, Arnau i Alejandro.

 Arià Puig – Juan Carlos Pereira