Imprimir
Categoría: Aleví A
Visto: 2302

U.E. MONTMELÓ 6-1 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Tornem a perdonar la vida a l’equip contrari i tornem a perdre després de dues jornades invictes, el Montmeló va guanyar al final del partit, sense mereixeu, ja que el Vilanova va ser molt superior els tres primers quarts, però el partit no acaba fins que l’àrbitre xiula el final i s’ha de jugar quatre quarts.

El partit va començar amb un Vilanova que pressionava molt bé la sortida de pilota de l’equip local, mica en mica va agafar ritme el partit i els jugadors locals van tenir la primera ocasió clara del partit i als 7 minuts de partit el resultat era de 1-0. Quan més concentrats teníem d’estar i el quart ja finalitzava vam rebre el segon gol.

Fins aquí sembla que l’equip no hagués fet res, però el treball defensivament va ser molt bo i ofensivament també.

Al segon quart va ser quan la màquina va començar a funcionar i vam poder veure un recital de joc per part del Vilanova, en aquest quart, sense exagerar, vam tenir 10 ocasions de gol 4 d’elles bastant clares, però vam perdonar com anteriorment he comentat. A la sortida d’un corner vam fer un travesser, el porter va treure 3 de molt bones, etc.

Al marge de les ocasions errades l’equip va tenir molta paciència per treure la pilota jugada des de darrere i el que es més important fent molt de mal al contrari.

El tercer quart va continuar la mateixa dinàmica i l’equip va continuar errant ocasions de gol. Dos quarts on el Vilanova va estar bolcat sobre la porteria contraria i que no va deixar fer-se cap ocasió de gol. 0-0 els dos quarts.

L’últim quart es per esborrar-lo de la memòria per sempre, on vam tirar tot el bon treball per terra, però això és igual, perquè el treball del partit va estar molt bé fins aquest quart.

El resultat ens farà madurar a tots, sobretot als entrenadors!

Equip: Pol, Marc Gallardo, Marlon, Alejandro, Ihzan, Bruno, Pau Navarro, Marc de Diego, Pau Vives, Arnau i Dani.