VILANOVA 1-4 MOLLET

Dificultós el matx que se’ns presentava aquest cap de setmana, jugàvem contra els líders, un Mollet que fa anys que estan treballant una gran escola, i així ens ho van demostrar amb un recital de joc i bones combinacions, amb gran posicionament tàctic i moltes moltes ganes de guanyar el partit, però això sí, no els hi vam posar gens fàcil.

El partit va començar amb una possessió de pilota exuberant del Mollet des del primer minut fins l’últim, nosaltres sabíem de sobres quina era la nostre feina, diferent a altres partits, havíem de saber esperar el moment oportú a robar l’esfèric i aprofitar les ocasions, i sense dubte tenir sort en que el rival fallés més de cara a porteria del que és comú. El Mollet no deixava d’atacar i nosaltres havíem de saber defendre’ns, ens agafaven amb les línies de defensa una mica obertes, i el mig del camp li costava arribar a pilotes, tot i que va reduir el seu perill un grandíssim Adri multiplicat en totes les àrees del migcamp. Un gran Manu a la porteria i una defensa contundent van evitar moltes ocasions de perill, però tot i així van tenir fins a 4 o 5 ocasions de gols clares, de les quals van aprofitar 1. Nosaltres amb un treball constant i sense perdre el cap i actuant amb paciència, vam generar dos centrades al segon pal que per pèls no vam poder rematar i ja en l’última jugada de la primera part, el porter va fer un penal clar sobre Sanju, que Matu valent i amb qualitat va definir molt bé posant l’empat a 1.

Ja en la segona part, vam intentar posar més físic a davant per buscar un contraatac més ràpid i clar, i vam donar aire fresc al mig del camp, però un Mollet insaciable, en el minut 10 de la segona part faria el 1-2 després d’unes mans involuntàries però ben xiulades. Nosaltres vam ser capaços de fer un xut des de la frontal el qual el porter va aturar el 2-2 i que per pèls no va arribar Dani a rematar el rebuig, des de aleshores, el Mollet no va deixar de crear perill i augmentant el resultat fins 1-4 molt treballat i molt patit pels líders de la classificació.

Content amb aquest últim partit, falta una mica d’actitud i físic que encara no s’ha pogut generar aquest any, però estem segurs els entrenadors, que després del treball fet aquest any i demostrat en aquesta segona volta que no deixem les coses fàcils a ningú, aquest equip tindrà molt a dir l’any que ve.