Imprimir
Categoría: Infantil B
Visto: 2244

STA. PERPETUA 1-1 INFANTIL B

  

Partit marcat per el mal temps, molt vent i pluja on quasi be no es podia jugar a futbol. S’ha de comentar que el camp es va mantenir en perfecte estat durant tot el partit.

  

El partit va ser molt igualat, jugant els dos equips amb las seves armes i fent el que podien amb les condicions meteorològiques.

 

A la primera part l’Infantil B jugant la pilota per terra, ja que no es podia jugar amb pilotes llargues i a on no va deixa passar de mig camp al Sta. Perpètua, que tot el perill que podien crear, era per errors de la nostra línea defensiva amb passades dolentes, però el rival no era capaç d’aprofitar-ho. L’única ocasió va ser una falta que va aturar el nostre porter Joel sense problemes. Per part de l’Infantil B arribava amb certa facilitat a l’àrea rival però sense crear ocasions clares, tot eren xuts fora o molt fluixos que anaven a parar a las mans del porter, que per cert era molt gran.

 

Ja a la segona part, la pluja va anar a més i encara es feia més difícil jugar. Tot i així una passada llarga per part del Sta. Perpètua,  va agafar la defensa molt avançada i la va aprofitar el davanter centre per avançar-se al nostre porter i fer pujar el primer gol del partit, era cap el minut 7 de la segona part.

 

A partir d’aquí l’Infantil B va posar tota la carn a la graella, fins i tot jugant amb tres defenses, per anar a aconseguir primer l’empat i després la victòria,  que no arribaria. El gol el va fer en Xavier a falta de dos minuts per acabar el partit, aprofitant una sèrie de refusos dins de l’àrea.

 

Bona actitud de l’equip a la segona part, on va ser capaç d’empatar i merèixer la victòria, tot i les condicions climàtiques i sent superior a l’equip rival.

 

Molt millorable la primera on si s’agüés apretat una mica més, aquest partit es ves guanyat i no s’hagués tingut de patir per aconseguir l’empat.

  

L’Infantil B, anem millorant mica a mica, I a l’espera dels propers partits on juguem contra equips de la parts alta de la classificació, crec que es pot ser optimista.

  

Fins la propera jornada, on juguem a casa contra el Llinars.

  Santi Baró