LLIÇA DE VALL 1-3 VILANOVA

Partit difícil i molt treballat a un camp que els equips capdavanters s’han deixat punts o han patit per endur-se la victòria.

Vam treballar des d’un bon inici amb molta intensitat i implicació per part de tots els jugadors, tocàvem la pilota, però en faltava profunditat per bandes, arribàvem a porteria contrària però no acabàvem les jugades amb certesa. L’equip contrari estava molt ben posicionat defensivament amb un porter que donava molta confiança i seguretat al seu equip i ofensivament no van crear perill, tot i que tenien un portent físic al mig del camp que es va anul·lar amb una excel·lent defensa de Adri, i un 9 que tenia molts bon desmarcatges per les esquenes del centrals, tot i que després no tenia la suficient velocitat i habilitat per poder endur-se la pilota en el tall del central.

Vam arribar a la mitja part amb un 0-0 amb poques ocasions però donant sensacions de bona actitud. En la segona part seguiríem amb la mateixa intensitat o major, però amb les bandes més obertes i profundes buscant un punt més de velocitat, on un sensacional Dani va donar el plus a l’equip, creant un penal que Capi resoldria amb qualitat, i donant dos sensacionals passades de gol a Sanju per batre el porter.

En els minuts finals, en la única ocasió del Lliça de Vall, com acostuma a passar en tots els partits, que en poques ocasions ens fan gol, després d’un mal ajust en la defensa arribaria el definitiu 1-3 al marcador.

Finalment, seguim sumant 3 punts, i ja són molts els partits seguits que ens enduem la victòria, ara jornada de descans i en la següent jornada ens enfrontem al líder, que ho ha guanyat tot, i estic segur que els hi plantarem cara i ens endurem la victòria a casa, animo a tota la gent perquè vingui a veure un partit que serà emocionant i disputat.