VILANOVA 8-0 LOURDES

Aquest cap de setmana afrontàvem un partit significatiu per nosaltres, un equip que en el seu camp ens vam deixar 2 punts, i teníem ganes de rebre’ls i mostrar la nostre revenja.

Vam començar d’una manera immillorable, en una bona jugada d’obertura a banda que Ferran finalitzaria entrant de segona línia i pujant el marcador en el primer minut, vam fer uns 15 primers minuts molt bons que encarrilaríem amb un segon gol de Capi. Als rivals que van ser capaços de marcar-nos 3 gols a la primera volta, no van ser capaços de generar ni una ocasió de gol en tot el partit, tot i que vam tenir 3 desajustos en defensa que es van corregir ràpidament per evitar el perill. Arribaríem amb un 4-0 a favor a la mitja part.

A la segona part seguíem amb ganes de gols, però sobretot de no cometre errors en defensa, per no rebre gols en contra, i l’actitud va ser molt bona, jugadors que últimament no apareixien en el camp, tot i la seva qualitat, van tornar a aparèixer donant un plus en l’equip que ens faltava en els darrers partits, el partit es va finalitzar amb un 8-0 que segueix donant moral i ens fa sumar 3 punts més, per intentar pujar la categoria a primera.

Seguir donant ànims a un equip que partit a partit, segueix lluitant per tenir un infantil allà on el Vilanova es mereix.

Gols: Capi(3), Ferran(1), Matu(1), Prims(1), Moya(1), Corbera(1).