VILANOVA 6-1 MONTMELÓ

Partit que comença completament boig, al minut 2 i 20 segons era resultat de 2-1, només sacar de mig del camp 3 vegades seguides es van resoldre amb gol, el del Montmeló tornava a ser a les esquenes de la defensa que últimament estem patint bastant en aquest aspecte. Seguidament el partit va ser força dolent contra un rival que en el seu camp vam fer un vendaval de gols i jugant molt bé, aquí vam ser incapaços de fer-nos amb la possessió, vam abusar de pilotes llargues, i vam ser lents i ineficaços en la pressió, fet que va ocasionar dos oportunitats pel rival clares de gol, a la mitja part vam anar amb un 3-1 favorable, gràcies a la velocitat i desmarcada de Sanju.

La segona part el joc va millorar a passos petits, però no vam ser nosaltres mateixos en cap moment, vam saber matar el partit amb 3 gols més i endur-nos els 3 punts a casa-

Hem d’aprendre a guanyar els partits per la qualitat i la manera de jugar apressa, no pel físic marcat en una categoria com és infantil, de la qual molts equips es veuen molt beneficiats. Seguim en la lluita per l’ascens.

Gols: Sanju(4), Dani(1), Matu(1).