Vilassar de Mar 4-1 Infantil A

 

Bon partit de l’infantil A al passat dissabte al municipal de Vilassar de Mar, on el resultat no reflexa la igualtat que va haver-hi entre els dos equips. Sembla ser que a l’equip no li està acompanyant la sort, però hem d’estar convençuts de que amb ganes, treball i actitud, els resultats arribaran segur.

 

En línies generals, l’equip es va mostrar molt concentrat i intens durant tota la primera meitat, i vam poder gaudir d’uns molt bons primers 20 minuts on ens vam avançar en el marcador. Van ser moments bons en quan a joc per bandes, pressió al rival i serietat defensiva. Cap al final de la primera meitat, el Vilassar de Mar va donar un pas endavant i va aconseguir l’empat  a 4 minuts abans del descans en posició dubtosa de fora de joc. Una llàstima ja que un gol just abans del descans sempre fa mal a qualsevol equip.

 A la segona part, l’equip no va perdre mai l’actitud i la cara al partit, però costava molt més trobar ocasions de gol i fluïdesa en el joc. Finalment, el Vilassar de Mar va ser un pel superior i va tenir la sort de posar-se per davant en el marcador i endur-se el partit.

En qualsevol cas, s’ha de tenir present que si es treballa i es juga com en aquest partit, amb una mica més de sort, ganes i intensitat, segur que arribaran bons resultats. Podem estar contents de l’actitud i les ganes que van posar els nostres jugadors i ja s’ha de pensar en el pròxim partit amb la màxima il·lusió.

 Jaume Vallcorba