VILANOVA 1-1 LA LLAGOSTA

Partit disputadíssim entre dos grans equips clars candidats a pujar de categoria, es va viure un matx amb moltíssima intensitat i sense dubte, molt maco futbolísticament parlant pels ulls del públic assistent.

Va ser una primera meitat molt equilibrada, amb una Llagosta ambiciosa i amb ganes d’endur-se el partit i un Vilanova una mica arrugat que va anar creixent a mesura que passaven els minuts. Va estar marcat per la intensitat des del minut 1 i ambdós equips amb una lluita perseverant al mig del camp i amb poques ocasions de gol. Seria Capi el primer en trobar una ocasió de gol, en una pilota que va sortir mossegada al costat del pal, la Llagosta posteriorment faria el seu primer xut des d’una posició llunyana a prop del pal sense gaire perill.  Com hem dit va ser una lluita constant a la zona del mig del camp la gran part del partit, aquests no s’arrugaven davant cap pilota i tenien dues basses en atac un davanter molt i molt dur, i un altre, de molt ràpid i hàbil, causant de fer el primer gol del partit en un xut llunyà amb molta qualitat per sobre de Martí.

El Vilanova seguiria empenyent a davant en zona de perill, però escàs d’ocasions de gol davant una defensa molt ben posicionada.

Ja a la segona part vam posar la balança a favor nostre i vam sortir a guanyar el partit amb gran clarividència, amb una gran pressió des dels davanters a la seva sortida de pilota i un mig del camp i defensa avançada per evitar el seu possible domini al mig del camp. Vam poder marcar un gol relativament ràpid, després d’una bona jugada de col·lectiu que Dani definiria amb solvència davant d’una gran portera difícil a batre. A partir d’aquí, va haver-hi un cúmul d’ocasions a favor descomunal, sense deixar al contrari que passes del mig del camp amb un gran Capi recollint totes les pilotes refusades i donant ajudes a la línia ofensiva. Molts van ser els “uiii” que es van poder escoltar per internades i xuts a dins l’àrea que no vam poder finalitzar amb exactitud, un final de partit emocionant que va poder acabar sent victoriós per qualsevol dels dos equips, ja que amb un Vilanova llençat a l’atac desesperat pels 3 punts, la Llagosta va disposar de dos ocasions clares de gol, però van ser els locals qui disposaria de les millors ocasions en els 2-3 últims minuts, amb un travesser i dos rematades a 1 metre de porteria que no van anar dins la xarxa.

Finalment 1 punt per ambdós equips, poder immerescut, però amb el cap ben alt i seguint treballant per no perdre més punts aquesta temporada i poder certificar un ascens valuós i moral per aquest equip que tan es mereix i no ha parat de treballar des de infantils de primer any.