PALAUTORDERA 1-6 VILANOVA

Partit plàcid però dolent, tornàvem de les vacances de Nadal, i era el nostre primer partit, ja que la setmana passada ens tocava jornada de descans, com de costum costa tornar d’un període tan llarg sense competició, vam ser imprecisos, poc intensos i desorientats.

Va començar el partit amb un gol ben ràpid, després d’un refús de córner, on Ferran marcaria en l’àrea petita. El partit es faria feixuc i llarg, ja que no vam saber jugar a pilota tal i com sabem, tot i la pressió intensa i a línia de defensa de l’equip contrari, no vam sortir jugant bé la pilota, vam tenir moltes ocasions per pilotades i refusos de la defensa buscant els davanters, que per velocitat i físic s’anaven directes al 1 contra 1 davant del porter, un porter que sense dubte és dels millors que hem vist en la categoria, ràpid de reflexes i bones estirades van fer que el resultat no fos molt més ampli. De les moltes ocasions que es van tenir, Sanju va aprofitar-ne dues per ampliar el marcador a 3-0.

En la segona part semblava que sortiríem més posats i amb més ganes d’ampliar el marcador amb dos gols ràpids de Ferran i Matu als primers minuts, però va ser una il·lusió, va a tornar a ser una part llarga i amb poc joc, sense ocasions rivals i amb clares arribades del Vilanova però sense gaire creació. A les acaballes de partit Prims faria el seu gol personal i el Palautordera d’una falta lateral faria el seu gol de l’honor.

Finalment dir, que tot i el mal joc d’aquest diumenge, confiant que només hagi estat pel retorn a la competició després de tants dies, seguim mantenint-nos en una posició a la taula de classificació per poder ascendir aquest equip a primera, pressionant a un Ponent capdavanter que sembla que mostra algun signe de feblesa, però que de moment no ha punxat. Lluitarem fins el final!

Gols:  Ferran(2), Sanju(2), Prims(1), Matu(1).