RIPOLLET 1-3 CF VILANOVA

El diumenge passat vam veure un plantejament tactic com fa anys que no es veia a CF VILANOVA, segurament no s'havia vist.

El partit va començar amb sorpresa tactica, plantejada pel nostre tecnic Marc Cabestany un 3-4-3 inici, mes ofensiu impossible i el resultat va ser una gran millora en el joc, i tranquilitat en l'equip a l'hora d'enfrontar-se al rival.
El partit va començar a les 12.00 amb el public sorpres per aquesta tactica i amb el domini de la pilota per part del vilanova. Molt aviat arribaran les primeres ocasions de gol a favor dels visitants, a traves de grans combinacions i parets entre el nostres nois,
Al minut 25 de la primera part arribava el primer gol dels nostres nois, obra de Gerard Colomo, un autentic obus que entrava per l'escaire de la porteria contraria.
El partit seguia amb la mateixa tonica durant tota la primera part, pero un error de colocacio en els ultims instant possava l'igualada en el marcador, aixins arribavan amb un 1-1 totalment injust.
La segona part va ser un espectacle futbolistic, un Vilanova jugant a 1-2 tocs i imprimin una velocitat en el joc com feia temps que no es veia en el nostre primer equip.
Els gols van arribar en els minuts 65 i 70 obres de OTGER i ORIOL.
Tant el public del Vilanova com el Public del Ripollet van acabar ovacionant els nostres nois,
Ara a seguir endavant i lluitant fins el final!