• principal
  • vina
 
 

St. Celoni  0-4 Vilanova

 

Inici una mica dubitatiu del benjamí verd, on el St. Celoni va intentar apropar-se a la porteria del Vilanova sense gaire perill. A mida que passaven els minuts, el vilanova es trobava més còmode al camp, encara que no aconseguia materialitzar les arribades, fins que Jordi Roman va robar una pilota a l’àrea rival, i definint creuat va batre al porter significant així el 0-1.

 

El partit va continuar força travat, amb molt de treball i esforç per part de tots dos equips, encara que el vilanova es mostrava més perillós amb les arribades al àrea, ja que el St. Celoni ho feia amb comptagotes i sempre trobant-se un segur Sergio Queipo a la porteria. 

   

Ja al tercer quart i amb una tònica semblant a l’anterior, amb una bona jugada col·lectiva i una mica de sort, Atoñin va anotar el 0-2.  Un cop arribats a l’últim quart el St. Celoni va voler apretar amb algunes arribades perilloses però mai amb sort de cara a porteria.  Enmig de tot això, Jordi Garrido va fer el 0-3 deixant el partit gairebé sentenciat. El St. Celoni volia marcar i així ho mostrava arribant a porteria.

 

 Quan semblava que podia arribar el 1-3, Sergio va treure una molt bona mà evitant el gol. A les acaballes del partit i després d’un mal rebuig per part del St. Celoni, Jordi Garrido va marcar el 0-4 amb un gran gol de vaselina.

 Felicitar a tots dos equips per l’esportivitat i les ganes mostrades al terreny de joc. 

Martí Domenech


Patrocinadors

Promocions

Col·laboradors

ajuntament

Visites

Avui 13

Ahir 90

Semanal 385

Mensual 856

Total 1012943

Currently are 52 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions