VILANOVA 7-0 SENTMENAT

 

Novament un partit on els nanos em deixen sense paraules, el marcador pot explicar la superioritat local, però no pot mostrar la classe amb la que es va jugar, poques coses a dir d’aquest partit perquè va resultar d’allò més semblant a la perfecció dins dels límits que ens podem posar i podem arribar. Per fi teníem novament els 10 jugadors de la plantilla al complert i des del porter fins al davanter van exercir tots un gran treball tan en la tasca defensiva com en la tasca ofensiva.

 

Partit que com la majoria, se’ns tancaven a darrere amb una actitud defensiva de tres defensors fixes i dos migcampistes bastant ofensius, només donaven opció a l’atac amb rebutjades amunt d’un dels defenses que rebutjava prou lluny. El marcador s’obria al minut 8 amb un gol d’Hugo que novament marcaria a la segona part, amb un d’aquells gols que agraden tant, de picardia, en aquesta part i la següent el joc seria majestuós, pilotes de banda a banda, toc de pilota des del darrere, sense rifar gairebé ninguna pilota, arribant a banda i amb el cap aixecat buscar un company per a la rematada, simplement magnífic. L’equip contrari només va disposar d’una ocasió que amb un sac des del mig del camp després d’un gol a favor, amb una passada enrere, el defensa contrari va fer una gran passada al davanter on la seva vaselina va anar al travesser, aquí es va acabar el joc del Sentmenat.

 

Finalitzar agraint els jugadors d’aquesta gran temporada amb la qual em satisfan enormement i dir que només queden 4 punts per aconseguir per ser campions de lliga.

 

Gols: Lluis(1), Hugo(2), Aleix(2), Roger(1) i Jan(1)

 Dani Sabaté