VILANOVA 5-1 SANT FOST

Partit importantíssim que va acabar amb victòria, era un partit contra l’equip menys golejat del grup, era un partit el qual es va patir més del que indica el resultat, tot i les poques ocasions visitants. El matx va començar amb un equip visitant molt tirat enrere i buscant possibles contracops per poder marcar, costava una barbaritat al principi poder generar ocasions clares, però el Sant Fost quan teníem una pilota molt oberta a banda, deixaven clarament sol a l’extrem de l’altre i vam generar el primer gol així, l’Aleix d’un sac de banda canvia la pilota cap a l’esquerra on el seu germà Roger, finalitza empenyent la pilota dins la xarxa. A partir del primer gol, es podia generar alguna ocasió més de perill, però sense claredat, i va ser ja a la segona part on Aleix des de més enllà del vèrtex de l’àrea engalta una pilota per tota l’esquadra.

A la tercera part, només començar, saquem nosaltres on el davanter del Sant Fost fa una clara falta no senyalada per l’àrbitre, i se’n porta la pilota en un contracop fent un 1 contra 1 amb Lluís, on aquest no pot fer re. Els nervis tornaven a venir i les ocasions no arribaven, va ser Lluís que va evitar el 2-2 amb una gran parada i just després amb un córner a favor, arriba Carlos des del darrere per marcar un magnífic gol i matar el partit, tot just després encara va tenir una igual el mateix Carlos però sense sort.

El quart gol arribaria ja amb la defensa del Sant Fost tirada endavant i ben oberta on Lluc, que ens va venir a ajudar per les baixes que teníem a l’equip, va realitzar un excel·lent contraatac després de rebre una passada des del mig del camp i finalitzant marcant a porteria. Finalment Fontanals va marcar el definitiu 5-1 que tot plegat fa sumar una gran victòria i gairebé la lliga, no ens hem de confiar però cada cop la tenim més a prop.

Desitjo que Rafa i Jan es recuperin el més abans possible, sense ells no som un equip 10.