SANT CELONI 0-5 VILANOVA

 

Partit molt seriós el disputat pel Infantil A a Sant Celoni aquest cap de setmana. El Sant Celoni es presentava com un dels rivals complicats ja que pertany al grup perseguidor del Vilanova a la lluita per la primera plaça.

 

Els nostres jugadors van sortir molt concentrats des de el inici, conscients de la importància del partit. El control sempre va ser nostre i així es van anar succeint les oportunitats fins que va arribar el primer gol al minut 18. Destacar la gran feina feta per en Marc LLonch, el nostre davanter reconvertit en central per poder parar al jugador mes perillós del equip contrari, un davanter fort i ràpid però que va ser anul·lat completament.

 

La segona part va començar amb 2 gols pràcticament consecutius del Vilanova que  va fer que el Sant Celoni acabés baixant els braços.

 

En resum, bon partit del Vilanova que el reforça una mica més a la primera posició a la espera dels dos pròxims partits, també contra equips de la part alta de la classificació i que , sens dubta, marcaran el futur d’aquesta lliga.

 

Pere